Accident în intersecţia de la Abator

Graba unui şofer doljean a băgat în spital două persoane şi a produs pagube materiale însemnate. Totul s-a întâmplat aseară într-o intersecţie din zona Abator. În timp ce poliţiştii cercetau cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul, martorii susţineau că de fapt la volanul maşinii care a forţat semaforul se afla o altă persoană.

Şoferul doljean recunoaşte că a intrat în intersecţie pe culoarea galben a semaforului. „Am venit cu viteză şi s-a făcut galben la semafor. Nu am mai putut frâna că aveam coloană de maşini în spate aşa că am trecut. În mijlocul intersecţiei m-am trezit cu altă maşină în mine”, a spus şoferul.

Celălalt conducător auto implicat în accident a respectat culoarea verde a semaforului şi în ciuda faptului că a mers regulamentar s-a trezit cu maşina lovită. „Pur şi simplu am avut verde le semafor. În mijlocul intersecţiei m-am trezit cu o altă maşină în mine”, spune şi acesta.

În urma impactului dintre cele două maşini a fost acroşat şi un biciclist, aflat tot în intersecţie. Martorii povestesc că de vină este şoferul din Dolj care a intrat în intersecţie cu viteză şi mai mult decât atât susţin că la volan nu ar fi fost el ci prietena acestuia. „De vină e ăsta din Dolj care zice că a intrat pe galben, dar de fapt era roşu. Mie îmi spusă şoferul care era în spatele doljeanului că nu ar fi fost el la volan ci fata şi făcură apoi schimb. Luă el vina asupra lui”.

La Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean a ajuns o tânără care se afla în autoturismul care circula regulamentar şi biciclistul, care sunt în afara oricărui pericol.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: