Un mort şi doi răniţi într-un accident la Scoarţa

Un mort, doi răniţi grav şi o maşină avariată în totalitate. Acesta este bilanţul unui tragic accident de circulaţie produs ieri dimineaţă pe raza localităţii Colibaşi. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului de vină pentru producerea evenimentului rutier a fost viteza. Conducătorul auto de 21 de ani a plătit cu viaţa faptul că s-a grăbit.

După ce s-au distrat toată noaptea prin discoteci, tinerii au sfârşit tragic. Pe raza localităţii Colibaşi, obosit după o noapte albă conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă şi după ce s-a izbit de un pom de pe marginea drumului s-a oprit într-un gard. ”Am auzit un zgomot puternic şi când am ieşit afară am auzit agitaţie pe şosea. Am ieşit din curte şi am văzut maşina în gardul meu. Şoferii din trafic au oprit şi sunau după ambulanţă. Băiatul care era în spate a reuşit să iasă din maşină. A scos-o pe fata din dreapta şi a întins-o pe iarbă. Ea era în inconştientă. A intrat şi după şofer, dar nu l-a putut scoate dintre fiare până nu au venit pompierii, apoi şi băiatului i s-a făcut rău. S-au chinuit şi săracii pompierii că exista pericolul să se răstoarne maşina. Băiatul ăla de  era în maşină tot striga la şofer, dar şoferul era mort. Nu îmi dau seama ce au făcut pentru că aici este o curbă mică, dar maşina are volan pe dreapta şi cred că de asta nu o mai putu redresa. Păcat de ei că sunt tineri toţi”, povestea cu lux de amănunte un localnic.

Poliţiştii ajunşi imediat la faţa locului au demara cercetările pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă au încercat să salveze viaţa şoferului însă fără niciun rezultat pentru că acesta a murit pe loc. Ceilalţi doi pasageri au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean în stare gravă. „Am primit două victime dintr-un accident rutier care prezinte multiple traumatisme cranio-cerebrale, abdominale şi toracice. Ambii prezintă o stare comatoasă, dar au funcţii vitale bune”, susţine Ramona Oprea. Trupul neînsufleţit al şoferului a fost preluat de Serviciul de medicină legală.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: