Moş Crăciun a ajuns şi la familia Ruşeţ

Gorj Tv a ajuns şi la Dragoteşti unde a dus cadouri de la Moş Crăciun pentru Gabriel şi Teodora Ruşeţ. Moş Crăciun le-a citit scrisoarea şi le-a adus cadourile pe care le doreau. Gabriel a primit ghetuţe noi şi maşinuţa, iar surioara lui în vârstă de şapte ani a primit un brad de crăciun şi păpuşa la care a visat de mult timp. Pe lângă toate aceste lucruri Moşul le-a mai dăruit micuţilor hăinuţe, dulciuri şi alimente. Gorjenii cu suflet ce s-au alăturat campaniei iniţiată de postul de televiziune Gorj Tv „Moş Crăciun vine la toţi copii” au adus această bucurie celor doi copii.

Singurul venit al familiei Ruşeţ din comuna Dragoteşti este ajutorul social primit de la primărie şi alocaţiile a doi minori. Din 150 de lei se hrănesc patru guri, un băiat de nouă ani, o fată de şapte şi părinţii acestora. Micuţii au fost cuminţi în fiecare an sperând că Moşul va ajunge şi la ei, însă în zadar. „Mi se rupea sufletul de durere când vedeam băiatul că scrie o scrisoare pentru Moş Crăciun pentru că ştiam că nu o să vină la ei. Nu avem ce face, nu am avut  bani să le cumpărăm jucării sau haine, nici eu şi nici soţul nu lucrăm iar  din alocaţii şi ajutorul social cumpărăm de mâncare”, a spus Ioana Ruşeţ, mama copiilor.

Moş Crăciun a lăsat la Gorj Tv

Din fericire pentru aceşti doi copii scrisoarea adresată Moşului în acest an a ajuns la redacţia postului de televiziune Gorj Tv iar micuţii au primit ce şi-au dorit. „Eu am scris scrisoarea. I-am spus Moşului să-mi aducă o maşinuţă cu telecomandă şi nişte ghetuţe iar pentru sora mea un brad şi o păpuşă. Mă bucur foarte mult că am primit cadourile şi mă bucur că a venit mai devreme Moşul”, a spus Gabiel.

Teodora, mezina familiei, a împodobit vineri, 17 decembrie, pomul de Crăciun la care visa şi s-a jucat cu propria ei păpuşă. Fericiţi că Moşul a venit şi la ei micuţii au recitat câte o poezie în semn de mulţumire.

Pe lângă hăinuţe, jucării şi dulciuri familia Ruşeţ a primit şi alimente pentru masa de Crăciun. Campania iniţiată de Gorj Tv „Moşul vine la toţi copiii!” continuă. Cu toţii sunteţi aşteptaţi la redacţia postului de televiziune Gorj Tv cu jucării, hăinuţe sau dulciuri pentru copiii nevoiaşi din judeţul Gorj. Astfel îl veţi ajuta pe Moş să ajungă şi în casele celor fără posibilităţi materiale.

Vizualizări: 215

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: