Moș Crăciun, lângă iepurașul de Paște într-un parc din Motru

Imagine amuzantă în Motru. În prag de Crăciun, localnicii găsesc în parcurile din oraș decorațiuni de Crăciun și de Paște. Așa se face că lângă figurinele care îl înfățișează pe Moș Crăciun au apărut iepurași și ouă de Paște.

Oamenii din Motru fac haz de necaz pe seama situației. "Vine Paștele! Nu vedeți ce cald e afară? De-asta avem iepurași în parc", a spus un localnic. "Am văzut și oameni de zăpadă, globuri, Moș Crăciun. Am fost surprinsa și eu să văd acum și iepurașul. A mai fost unul în celalalt parc, dar a dispărut", a spus o femeie.

Copiii au fost cei mai fericiți. "Cei mici sunt foarte bucuroși. Au făcut poze și cu Moșul, si cu iepurașul. Ei știu că acum vine Crăciunul, de fapt", a spus un alt localnic.

Întrebat de această situație, primarul Cosmin Morega a declarat că iepurașul din parcul de lângă primărie a fost pus să-și facă poze copiii și că nu va rămâne acolo și de Crăciun. O altă figurină de Paște a fost pusă și în parcul de lângă spital. Fotografia cu acesta a devenit virală pe Facebook, iar primăria a ridicat iepurașul din zonă. Cel de lângă primărie încă bulversează localnicii. "Nu se pune problema să rămână iepurașul. Nu cred ca mai e în zonă. A fost adus acolo la cererea copiilor, să facă poze. Nu cred că este aceasta o știre", a reacționat primarul Cosmin Morega.

Galerie foto



Vizualizări: 635

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: