Noul director de la Teatru: În decembrie, familia teatrului se va reuni pe scenă

Managerul interimar al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”, actorul Iulian Marinescu, şi-a propus să readucă unitatea între colegii de scenă. Iulian Marinescu anunţă că la jumătatea lunii decembrie va avea loc premiera unui spectacol de excepţie, spectacol care îi va aduce pe scândura scenei, deopotrivă, pe aproape toţi actorii instituţiei de cultură.

„Am ales să vin de la Constanţa la Târgu Jiu fiindcă aici am simţit ceva ce nu am simţit în niciun alt loc: sentimentul de familie. Iniţial am refuzat primele invitaţii ale lui Cosmin Brehuţă, deoarece la Constanţa eram implicat în foarte multe proiecte în acelaşi timp. Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” are un colectiv minunat. Ca în orice familie, într-adevăr, au mai existat discuţii, de-a lungul timpului. Vă invităm la premiera unui spectacol care are în distribuţie peste 20 de personaje, atât actorii din generaţia tânără cât şi actorii care au pus bazele teatrului şi care ne-au îndrumat în această meserie frumoasă. Regizorul spectacolului este domnul Cristian Ioan, iar premiera va avea loc la jumătatea lunii decembrie. Cu această ocazie, familia teatrului se va reuni pe scenă”, a afirmat managerul Iulian Marinescu.

În ceea ce priveşte noile sale atribuţii, Iulian declară: „Este foarte important să existe comunicare între noi. La un moment dat au existat câteva neînţelegeri, tocmai din pricina lipsei de comunicare. Au fost lucruri de moment, pe care le-am rezolvat. Suntem o mare echipă cu toţii şi fiecare dintre noi îşi face treaba, tocmai pentru bunul mers al teatrului. Colegii actori îmi sunt alături şi pentru mine este foarte importantă părerea lor. De asemenea, am format o echipa cu cei de la birouri şi de la celelalte departamente şi împreună lucrăm pentru a aduce noutăţi spectatorilor. Cred că este foarte important să ne ascultăm unii pe alţii şi să ne înţelegem”.

Întrebat despre felul în care îşi defăşoară meseria de actor şi colaborarea cu veterani ai teatrului, Iulian răspunde: „O să fiu sincer. Este greu să fii pe aceeaşi scenă cu oameni care au ani de experienţă în spate. Dar asta e provocarea. Să ne depăşim limitele şi să muncim pentru performanţele noastre. Îi respect pe aceşti oameni şi ma bucur că am ajuns să lucrez pe scenă cu profesorii mei. Avem spectacole la care ne dedicăm până la extenuare, dar rezultatul este pe măsură. Cum am mai spus de multe ori, munca îl defineşte pe actor şi îl face sa fie mai bun. Talentul este pe loc secund”, a spus Iulian Marinescu într-o emisiune la Accent TV.

Vizualizări: 1,348

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: