Moșoiu, la Pro România

Fostul primar din comuna gorjeană Drăguțești, Vasile Moșoiu, s-a înscris în Pro România. Acesta are ca obiectiv câștigarea alegerilor în 2020, unde îl va avea drept contracandidat pe actualul primar Ion Dumitru Popescu. “Mă simt onorat că am intrat în echipa Pro România de la Gorj, voi fi candidatul acestei formațiuni în 2020 și sper să și câștigăm alegerile în localitatea pe care am gestionat-o două mandate”, a spus Moșoiu în conferința de presă în care a fost prezentat.

Moșoiu a câștigat alegerile și în 2016, din partea PNL, dar mandatul nu i-a fost validat din cauza unei condamnări cu suspendare pentru conflict de interese. Popescu a preluat atribuțiile de primar și apoi a câștigat alegerile parțiale din partea ALDE.

Ion Dumitru Popescu s-a afișat însă în ultima vreme cu PSD, fiind aproape cert că va candida în 2020 din partea acestei formațiuni.

La conferința de presă a Pro România de la Târgu Jiu au participat și doi invitați de la centru, deputatul Ion Mocioalcă și senatorul Adrian Țuțuianu, precum și deputatul de Gorj Alin Văcaru. (A.A.)

Vizualizări: 2,173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: