Vișan nu a preluat toate atribuțiile ministrului Energiei

Lipsa unui ministru la Energie face ca problemele Complexului Energetic Oltenia să nu-și găsească o rezolvare prea curând. Senatorul Florin Cârciumaru a transmis că unele atribuții i-au fost delegate secretarului de stat Doru Vișan, dar activitatea este mult îngreunată de blocajul din fruntea ministerului.

Criza de la Guvern s-a prelungit și, odată cu ea, este aproape blocată și activitatea companiilor care depind de Ministerul Energiei.

În lipsa unui ministru, cei doi secretari de stat Doru Vișan și Andrei Maioreanu sunt cei care au preluat din activitățile ministrului.

Chiar și-așa, spune senatorul Florin Cârciumaru, lucrurile merg extrem de greu în lipsa unui om la conducerea Ministerului Energiei, de soarta căruia depinde și Complexul Energetic Oltenia care așteaptă sprijin de la Guvern. “Nu avem ministru la Energie și îngreunează foarte mult activitatea. Toată responsabilitatea este pe domnul Vișan, dar nici dânsul nu are toate responsabilitățile pe delegație. Funcțiile celor doi secretari de stat sunt susținute și fără ministru. La ora actuală, în Ministerul Energiei, cei doi secretari de stat care sunt din Gorj au responsabilități majore, unul pe Complexul Energetic Oltenia și domnul Maioreanu, pe partea de hidro. Își fac datoria, se implică. Domnul Vișan, pe lângă atribuțiile postului dânsului, trebuie să mai facă și ceea ce este legat de activitatea ministrului”, a declarat Florin Cârciumaru, la Sud FM.    

Vizualizări: 1,473

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: