Mosor, consilier part-time al primarului din Alimpești

Colaborare PNL – PSD la primăria din comuna gorjeană Alimpeşti. Primarul ales de la PNL este consiliat de social-democrata Elena Mosor, care a fost primar timp de 26 de ani. Colaborarea va fi pe o perioadă de câteva luni, până când noul primar se familiarizează cu problemele, iar Elena Mosor îşi pregăteşte dosarul de pensionare.

Fostul primar al comunei Alimpești, Elena Mosor, rămâne la primărie. Nu ca primar, ci în calitate de consilier personal al noului șef al comunei, Dan Floarea. Social-democrata va mai sta în dreapta primarului liberal până la sfârșitul anului, după care spune că va intra în rândul pensionarilor.
Mosor a explicat că rămâne la primărie pentru a închide trei proiecte cu fonduri europene. Lucrările s-au încheiat, însă este nevoie de întocmirea documentaţiei finale, spune Mosor, care a explicat şi că a fost decizia ei de a lucra part-time. "Sunt consilier al primarului dar cu timp redus, cu o jumătate de normă, atât am acceptat eu, atât mi se pare normal, că în acest timp pot să duc la îndeplinire închiderea acestor proiecte, ca primăria să nu fie nevoită să dea banii înapoi prin rezilierea contractelor de finanțare care ar fi o mare problemă pentru întreaga comunitate", a declarat Elena Mosor.
Fosta primăriță spune că se înțelege de minune cu noul primar de la Alimpești, chiar dacă i-a suflat fotoliul de șef al comunei. "Colaborez foarte bine cu noul primar, fiecare dintre noi trebuie să înțelegem democrația și trebuie să știm că orice drum în viață are un capăt de început și un capăt de final, drumul meu pe funcția de primar eu zic că a fost destul de lung, de vreo 26 de ani. Mă bucur că în locul meu a venit o persoană cu suflet bun. Este un băiat harnic și care vrea să ridice standardul de viață al comunei", a mai spus Elena Mosor.

Vizualizări: 1,622

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: