Ce i-au propus liberalii lui Belgher

Leonida Belgher ar putea ocupa funcţia de director la SC Util, societatea de apă şi canal a comunei Alimpeşti. Belgher spune că liberalii i-au propus funcţia de conducere cu condiţia să-l susţină pe social-democratul Nechit Avram pentru postul viceprimar. Iniţial, Belgher a refuzat în speranţa că el va fi viceprimar, însă propunerea a rămas valabilă în continuare.

Leonida Belgher a fost foarte supărat că liberalii au bătut palma cu pesediştii pentru a-şi pune viceprimar la Alimpeşti. Acesta spera la o înţelegere între partidul său, PMP, şi PNL. Pentru a renunţa la postul de viceprimar, liberalii i-au propus lui Belgher funcţia de director la SC Util. „Mi s-a propus funcţia de director la SC Util ca să-l susţin pe Avram ca viceprimar. Nu am acceptat pentru că partidul meu îşi dorea postul de viceprimar. Erau 3 consilieri PMP, 4 consilieri PNL şi 4 consilieri PSD. Era o alianţă PMP- PNL majoritară şi nu erau probleme. Liberalii aveau primarul, noi viceprimarul”, a declarat Leonida Belgher, săptămâna trecută, în cadrul emisiunii Administraţie Publică de la Accent Tv.
Discuţiile pentru cedarea funcţiei de director au fost confirmate şi de actualul primarul liberal de la Alimpeşti, Daniel Floarea. „Într-adevăr, au existat discuţii pentru ca domnul Belgher să primească funcţia de director la SC Util, dar deocamdată nu s-au concretizat”, a declarat Daniel Floarea.

Oferta, în continuare valabilă
Propunerea este valabilă şi în acest moment, însă Leonida Belgher nu este decis dacă să accepte sau să refuze definitiv această funcţie. „Oferta de a fi director la SC Util este valabilă în continuare, dar trebuie să stau să mă gândesc bine pentru că băieţii vor să mărească preţul la apă şi canalizare, iar eu nu sunt de acord”, a declarat Leonida Belgher. Acesta este convins că oamenii îl vor învinovăţi pe el dacă majorarea costurilor se va face imediat ce el devine director. „În campania electorală, eu am spus că preţul la apă şi canal trebuie să rămână la fel, iar acum oalele s-ar sparge în capul meu”, a precizat Belgher.

Vizualizări: 1,094

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: