Moţiuni şi vuvuzele

După ce desculţii de neo-zeelandezi au egalat Slovacia în minutul 93 şi mi-au scos mulţi bani din buzunar, am dat pe Antena 3 să văd votul moţiunii. De altfel, chiar acum, când scriu, relatez în direct. Mă amuză faptul că în Parlament sunt nişte pensionari cu bannere care huiduie toţi membrii PD-L care votează şi-i aplaudă pe cei din opoziţie. Vă zic, e o atmosferă aproape la fel de frumoasă ca la Slovacia – Noua Zeelandă, cu excepţia faptului că suporterii moţiunii au ouă şi roşii în loc de vuvuzele.

Ora 16:52: ia cuvîntul Roberta Anastase, care-i cere doamnei care e cu Nicu Bănicioiu să părăsească sala, pentru că nu are voie să stea în Parlament dacă nu este membru al acestuia. Domnişoara se conformează. Sunt dezamăgit. Mă aşteptam să le văd păruindu-se.

Ora 16:54: dorinţa mi se împlineşte: se bat nişte domni în tribune. Cel mai dur dintre ei e îmbrăcat într-un tricou cu ştrumf. La Slovacia cu Noua Zeelandă nu s-a bătut nimeni. Interesant! Îmi mai desfac o bere.

Ora 16:57: dintr-o parte a salii se scandează ”Libertate!!”. Cealaltă secţiune ripostează, scandând ”Click!” şi ”Cancan!”.

Ora 17:00 – Chiuariu şi nu-mai-ştiu cum dă cu biluţele pe jos. Cam de asta e în stare un fost ministru al României: nu are competenţa necesară introducerii unor biluţe cu un diametru de 1 cm într-o găleată.

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: