Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Motivele pentru care Ponta și Pro România susțin o moțiune anti-Dăncilă

Victor Ponta a făcut o listă cu 13 motive prin care argumentează de ce România nu ar mai trebui condusă de actualul Guvern. El dă asigurări că, dacă se ajunge la o moțiune de cenzură în Parlament, așa cum au anunțat liberalii că intenționează, partidul său va susține orice demers de îndepărtare a actualului Guvern din Palatul Victoria.

Deputatul de Gorj afirmă că Guvernul e condus, de fapt, de Liviu Dragnea, iar deciziile sunt luate în defavoarea românilor și doar în favoarea grupului de interese care îl susține pe liderul de la Teleorman în fruntea PSD. „Guvernul actual (condus în mod formal de către Viorică Dăncilă) nu reprezintă nici interesele României, nici ale românilor care au votat în Decembrie 2016 și nici măcar ale PSD - ALDE! Este un Guvern confiscat în totalitate și care acționează doar pentru satisfacerea intereselor personale și ilegale ale lui Liviu Dragnea și ale grupului său de interese”, susține fostul premier.

Printre motivele care îl fac pe acesta să insiste în schimbarea Cabinetului se numără: „dezastrul economic și bugetar produs prin aplicarea aberantei “revoluții fiscale”, minciuna colosală a “creșterii salariale de 25%” (care în realitate au scăzut prin trecerea contribuțiilor sociale la angajat și rata inflației), haosul provocat în Sănătate și Educație prin măsuri guvernamentale greșite și care sunt de natură să producă conflicte sociale de proporții, politizarea totală a conducerilor Companiilor cu capital de stat, decapitalizarea prin confiscarea profitului făcut de acestea în anii anteriori și pregătirea trecerii acestor Societăți de Stat în proprietatea unor grupuri din Israel, Ungaria sau Rusia prin înființarea Fondului Suveran, tentativele repetate de furt din banii acumulați de cetățenii României în vârstă de sub 45 ani la Pilonul 2 de pensii, dezastrul produs în domeniul energiei unde România se situează pe primul loc în Europa la creșterea prețurilor/ contractele ilicite și netransparente prin care companii din Ungaria obțin monopolul asupra întregii cantități de gaz exploatat de România din Marea Neagra”, menționează deputatul în lista sa cu motive.

PNL a anunțat că se impune o moțiune de cenzură împotriva actualului guvern după de președintele Klaus Iohannis a retras încrederea premierului Viorica Dăncilă.

Vizualizări: 1,793

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: