Motivul pentru care și-a aruncat izmenele pe copertina vecinului

Un gorjean din Bumbești Jiu se declară pur și simplu terorizat de zgomotul pe care ploaia îl face pe copertinele de tablă sau de plastic montate de vecini ca streașină la balcoane. Florin Bălțătoiu locuiește pe str. Gării și a sesizat problema la primărie. Acesta a reclamat atât disconfortul pe care îl produc copertinele, dar și faptul că acestea sunt urâte și strică aspectul localității.

Constantin Bobaru, primarul din Bumbești Jiu, a spus că a primit sesizarea și că răspunsul este în lucru. Acesta a spus că, la nivelul localității, cam o 1.500 de locuințe din două mii au protecție la balcoane și că nu se poate face mare lucru câtă vreme acestea nu sunt mari, ci în limita bunului simț. “Din păcate, oamenii nu s-au constituit în asociații de proprietari pentru a-și rezolva problemele. Eu ca primar nu pot să intru pe o proprietate privată”, a spus Bobaru, precizând însă că va analiza toate aspectele din sesizare.

Florin Bălțătoiu susține că a încercat să rezolve problema discutând direct cu vecinii, dar nu a avut câștig de cauză. Disperat, a aruncat o pereche de izmene pe copertina vecinului, astfel încât picăturile de ploaie să nu se mai audă atât de tare. (A.A.)

Vizualizări: 2,479

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: