Motrean reţinut pentru contrabandă

Un motrean şi doi mehedinţeni au ajuns în arest preventiv pentru contrabandă cu ţigări. O întreagă reţea a fost depistată după percheziţiile de ieri noapte, la care au participat o sută de oameni ai legii, coordonaţi de şeful IPJ Mehedinţi.

În urma a cinci percheziţii domiciliare, poliţiştii mehedinţeni au descoperit şi indisponibilizat peste 600.000 de ţigarete de provenienţă Serbia, Muntenegru şi Ucraina, susceptibile a proveni din contrabandă. Trei suspecţi au fost reţinuţi.

Ieri, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Mehedinţi, împreună cu cei de la Serviciul de Acţiuni Speciale şi Poliţia oraşului Baia de Aramă, beneficiind de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale - IGPR, au efectuat cinci percheziţii domiciliare pe raza oraşului Baia de Arama din judeţul Mehedinţi şi municipiul Motru din judeţul Gorj, la persoane suspectate de săvârşirea infracţiunilor de contrabandă cu produse din tutun.

Trei bărbaţi, cu vârste între 35 şi 43 de ani, doi din oraşul Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, iar celălalt din municipiul Motru, judeţul Gorj, în calitate de reprezentanţi ai unor societăţi comerciale, sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală, contrabandă şi deţinere în afara antrepozitului fiscal de mărfuri accizabile nemarcate sau marcate necorespunzător peste limita a 10.000 de ţigarete. Prejudiciul este estimat la 300.000 de lei. (A.A.)

Vizualizări: 192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: