Accident cu două victime la Bârsești

Două persoane au ajuns aseară la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Târgu-Jiu, după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un eveniment rutier în cartierul Bârsești. A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a scoate victimele dintre fiarele contorsionate.

Evenimentul rutier a avut loc în cartierul Bârsești și se pare că s-a produs din vina unui șofer grăbit, care s-a angajat într-o depășire fără să se asigure că din față venea regulamentar un alt autoturism. Șoferul care circula regulamentar a încercat să evite un impact frontal, dar cele două mașini s-au ciocnit. Autoturismul care a pătruns pe contrasens a fost aruncat în afara părții carosabile și s-a oprit într-un gard. Localnicii spun că se putea întâmpla o tragedie. „Bine că nu era nimeni la poartă, că putea să ne omoare. Am auzit și noi bubuitura și am ieșit imediat afară. Două persoane aflate în mașina care a intrat în gard au fost luate de ambulanțe și duse la spital, după ce i-au scos pompierii. Șoferul din cealaltă mașină nu are nimic”, a declarat un martor ocular.

Șoferul care circula regulamentar susține că a făcut tot posibilul să evite impactul, însă nu a reușit. „Eu am încercat să evit un impact frontal și am reușit, dar cu toate astea, accidentul tot s-a întâmplat. Eu mergeam dinspre Târgu Jiu spre Ursați, iar el a intrat în depășirea și a intrat pe contrasens. Am tras de volan cât am putut, dar degeaba”, a spus unul dintre şoferi.

Pompierii au scos victimele dintre fiarele contorsionate, iar polițiștii au demarat cercetări în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările care au dus la producerea evenimentului rutier. În zonă circulația s-a desfășurat cu dificultate aproximativ o oră.

Vizualizări: 228

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: