Încă un om de afaceri gorjean, în arestul IPJ

Gabriel Constantin Sulugiu, patron al unor firme cu sediul în Băleşti, a fost reţinut aseară de poliţişti, pentru infracțiuni de natură economică. Acesta s-a prezentat la audieri la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj, iar anchetatorii au dispus față de acesta luarea măsurii de reținere pentru 24 de ore.

Romina Dochian, purtător de cuvânt al IPJ Gorj, a confirmat aseară reţinerea omului de afaceri, menţionând doar că va putea să ofere mai multe detalii în cursul zilei de astăzi.

Gabriel Sulugiu a mai fost reținut în toamna anului 2011, alături de alte patru persoane, pentru emitere de cecuri fără acoperire. „În perioada 2009-2010, suspecţii S.C.G., de 44 ani, din municipiul Tg. Jiu şi N.N.I., în calitate de administratori ai aceleiaşi societăţi comerciale, nu au declarat organelor fiscale impozitele şi taxele aferente şi nu au evidenţiat în contabilitate operaţiunile economice efectuate. Prin aceste modalităţi, s-au sustras de la plata obligaţiilor fiscale (TVA, impozit pe profit, impozit pe dividende) cauzând un prejudiciu de peste 1.000.000 lei, bugetului consolidat al statului. În data de 9 noiembrie a.c., urmare a probatoriului administrat, ofiţerii de investigare a fraudelor au emis pe numele celor 5 suspecţi, ordonanţe de reţinere pe timp de 24 de ore şi i-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj”, a menţionat IPJ Gorj într-un comunicat de presă din noiembrie 2011. (A.A.)

Vizualizări: 265

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: