Motreanul Marian Stoenac şi-a găsit echipă după Poli Iaşi

Jucătorul motrean Marian Stoenac s-a despărțit de Poli Iași în această iarnă dar şi-a găsit repede echipă. Jucătorul de 28 de ani a revenit la echipa lui Nicolae Sarcină după ce mai jucase anterior la ACS Şirineasa, echipa vâlceană a cărei continuatoare este ACS Viitorul Târgu Jiu, dar şi la Energeticianul.

Mijlocașul gorjean Marian Stoenac a semnat pe ultima sută de metri cu ACS Viitorul Târgu Jiu, după ce se despărţise recent de Poli Iaşi. Rămas fără echipă la mijlocul campionatului, Stoenac a profitat de criza de jucători în care se afla echipa lui Eugen Trică şi a semnat chiar înainte de prima etapă programată în acest an.

În prima parte a acestui sezon, Stoenac a jucat 559 minute, în 12 meciuri, pentru Poli Iași, fără să marcheze. „De precizat că jucătorul originar din Motru a mai jucat pentru echipa controlată de Nicolae Sarcină în perioada în care aceasta se numea ACS Șirineasa (Liga 3) sau Energeticianul (Liga 2) și își disputa meciurile de acasă la Petroșani. Clubul s-a mutat între timp la Drobeta Turnu Severin, ulterior la Târgu Jiu și și-a schimbat numele în ACS Viitorul Târgu Jiu, iar pe 14 februarie Tribunalul Gorj i-a acceptat intrarea în insolvență”, a informat liga2.ro, care a anunţat şi acest transfer, inexistent pe pagina oficială a clubului, ca de altfel orice alte evenimente de la echipă din această iarnă.

Stoenac a debutat la Minerul Motru dar a schimbat în  şapte ani alte şapte echipe, jucând apoi la CSM Deva, Juventus Bucureşti, ACS Şirineasa, Daco-Getica, Energeticianul, CSO Filiaşi şi FC U Craiova. Chiar opt dacă includem şi jumătatea de sezon de la Poli Iaşi.

După ce a promovat cu FCU Craiova în Liga 1 Stoenac a ajuns la Poli Iaşi cu care nu s-a înţeles la reducerea salariului de la suma de 3000 de euro, după cum a informat sursa citată. Cel mai probabil jucătorul a venit cel puţin pentru acelaşi contract pe care îl avea la Iaşi la Târgu Jiu.

Vizualizări: 354

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: