Motru: 22 de familii, în condiții improprii

Situație dificilă pentru 22 de familii din municipiul Motru. Oamenii sunt nevoiți să locuiască într-un bloc lăsat în paragină. Se plâng că nu au căldură și nici apă, dar nici nu au unde se duce. Speranța lor stă într-un proiect al municipalității care a obținut fonduri să construiască un bloc pentru persoanele cu posibilități materiale precare. Vor fi peste 30 de apartamente ce vor fi construite și predate la cheie familiilor care au nevoie de un acoperiș deasupra capului.

Primarul din Motru, Gigel Jianu, a anunțat că șantierul va fi deschis anul viitor. Edilul a explicat că sunt familii care au probleme și pentru acestea va construi acest bloc de locuințe sociale: „Construcția acestui bloc va începe în vară. Este foarte important să-l construim pentru că, în acest moment, în Motru, avem 22 de familii care locuiesc în condiții improprii. Sunt chiriași într-un bloc care nu mai corespunde din niciun punct de vedere și oamenii chiar au nevoie de o altă locuință. Este un bloc ce aparține unei societăți comerciale, este lăsat în paragină. Oamenii au probleme de la încălzire, alimentare cu apă, dar nu au unde să locuiască”.

În total, vor fi realizate 36 de apartamente. Acestea vor fi mobilate și dotate cu strictul necesar și predate apoi familiilor care locuiesc acum în condiții deloc normale. „Blocul va avea 36 de locuințe, apartamente cu o cameră și două camere, un regim de parter, 3 etaje și mansardă. Vine cu parcări și inclusiv cu dotări interioare. Vor fi apartamente la cheie, cu strictul necesar, mobilier și bucătăriile și băile dotate cu ce trebuie”, a mai explicat edilul din Motru.

Vizualizări: 2,247

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: