Motru: Doctorii fug de postul de director medical

Postul de director medical al Spitalului Municipal Motru va fi scos la concurs pentru a doua oară. Postul a devenit liber în urmă cu mai bine de un an, după promovarea medicului Alin Efrim în funcţia de manager al unităţii spitalicești. În spital sunt destui medici care îndeplinesc criteriile de participare la concurs, dar salariul directorului medical este mult mai mic decât al unui doctor. Managerul Alin Efrim crede că acesta este motivul pentru care există dezinteres pentru postul de conducere.

„Postul nu a fost ocupat, a mai fost scos o dată la concurs. Nu s-a înscris nimeni, acum este iar publicat. Este și situaţia asta, că un medic este mai bine plătit decât directorul medical. Este o funcţie absolut necesară în cadrul unui spital, în momentul de faţă trebuie să suplinesc și atribuţiile directorului medical”, a declarat Alin Efrim, managerul Spitalului Municipal Motru.

Directorul medical poate profesa ca medic, dar este remunerat pentru funcţia de conducere. Comisia de concurs a fost avizată de Consiliul Local Motru. (A.P.)

Vizualizări: 2,795

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: