Motru: Telenovela sacilor cu bitum. Dubla 2

De parcă toate problemele oamenilor s-au rezolvat la Motru, autoritățile de aici se ceartă de câteva zile pe câțiva saci cu bitum. Misterul materialului apărut din senin la Motru este aproape elucidat. Un internaut a postat pe Facebook câteva fotografii cu sacii aflați în magazia Primăriei Motru. Viceprimarul Cosmin Morega nu a ratat șansa de a-l indica din nou pe edilul Gigel Jianu că se află în spatele acestui demers, dar nu ar vrea să recunoască.

”Misterul sacilor de bitum continuă. Ieri erau depozitați în magazia primăriei și primarul declara că nu știe nimic. Azi au dispărut... într-o camionetă roșie. Să fi chemat în ajutor un prieten? Un consilier personal? Sau poate firma câștigătoare a contractului de 2 miliarde de lei pentru plombări?”, a scris un motrean pe Facebook în urma telenovelei declanșate în jurul a peste 20 de saci cu bitum descărcați în apropiere de Primăria Motru, dar despre provenienţa cărora nimeni din conducerea instituției nu știa nimic.

Viceprimarul din Motru, Cosmin Morega, îl indică tot pe „dușmanul” său de la Primărie, edilul Gigel Jianu, ca fiind artizanul scandalului. „Nu i-am descoperit eu. Erau acolo de când i-a dus domnul Jianu. Este păcat că nu poate să-și asume un lucru pe care-l face. Trebuie să înțeleagă că astfel de golănii trebuie să înceteze la Primăria Municipiului Motru. Practic este de partea constructorilor, împotriva cetățenilor și a Primăriei. Nu face decât să arate că este complice la astfel de lucruri. Dacă este cu sânge tare, să spună că: «Da, domnule, eu l-am adus!» Bagă la înaintare oameni din Primărie, oameni care vor să-l ajute și el vrea să le facă probleme. Au fost în magazia Primăriei. Probabil că sunt și urme dacă vrea cineva să afle adevărul. O să verific și eu. Avem Poliție Locală la Primărie, administrator, persoane care au acces la acea magazie”, a declarat Morega la Radio Infinit. (A.A.)

Galerie foto


Vizualizări: 1,680

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: