Mrejeru de la ISJ Gorj: Am nepoatele doctorițe, nu am pe cine să angajez

Noul inspector general al Inspectoratului Școlar Județean face lumină în cazul primei modificări pe care a făcut-o în echipa instituției. Marcela Mrejeru susține că ea a adus-o în inspectorat pe secretara pe care a dat-o afară în prima zi de mandat. Fosta șefă a ISJ Gorj, Dana Constantinescu, o păstrase pe post, dar pentru că a rămas, Mrejeru a înțeles gestul secretarei ca fiind lipsit de loialitate.

Într-o primă emisiune după numirea la Inspectoratul Școlar Județean Gorj, Marcela Mrejeru spune că va pune pe primul loc actul managerial și că nu va susține angajările în sistem, pe criteriul nepotismului.


"Am nepoatele doctorițe, nu au nevoie de mine, am nepotul angajat, sora mea lucrează. Nu am pe cine să angajez, toți lucrează în Sănătate. În plus, sunt singură la Târgu Jiu, nu am pe cine să angajez", a afirmat Mrejeru la TV Sud.


În cadrul aceleiași emisiuni ea a afirmat că ea a ajutat o secretară de liceu să devină secretar șef la ISJ. Paradoxal, este vorba despre aceeași persoană care a fost prima detașată din instituție, la venirea Marcelei Mrejeru.


"Am ajutat-o în primul meu mandat să dea concurs pe post, să fie secretar șef la Inspectoratul Școlar. Avea o situație destul de... venise de la Liceul Auto, nu avea o situație destul de clară în ceea ce privește postul și eu am ajutat-o și nu numai eu consider asta, consideră toți, după care s-a transferat sau a dat concurs la Liceul Teologic pentru că probabil la Inspectorat nu i s-a părut în ordine", a mai afirmat Mrejeru.


Actualul inspector general a subliniat că pentru funcția de secretar are nevoie de oameni loiali, iar persoana respectivă nu  îndeplinea această condiție.

Vizualizări: 11,129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: