Flori de Florii pentru cadrele medicale: Am văzut zâmbete dincolo de viziere!

Surpriză pentru cadrele medicale de la Unitatea de Primiri Urgențe din Târgu Jiu. Doamnele au primit flori din partea unui tânăr din Drăguțești. Gestul său a fost în semn de mulțumire pentru medicii și asistentele care au fost la serviciu în ziua de Florii și care sunt în prima linie în lupta cu noul coronavirus.

Florile în ghiveci au ajuns la toate doamnele care au fost de serviciu, de Florii, în Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Iar doamnele în halate albe le-au primit cu brațele deschise și cu un zâmbet pe buze. „Ținând cont că e o zi de sărbătoare, noi suntem la muncă, ne înseninează ziua astfel de lucruri. Le mulțumim celor care se gândesc la noi în această perioadă și își arată recunoștința pentru ce facem noi”, a spus medicul Ramona Oprea.

Cadourile au venit din partea unui tânăr florar care a vrut să le mulțumească medicilor pentru că sunt în prima linie, în această perioadă extreme de dificilă și a vrut ca toate cadrele medicale să știe că sunt appreciate pentru efortul lor. “Am vrut să aducem un zâmbet pe buzele doamnelor de la UPU deoarece sunt cele mai expuse în lupta cu acest virus. Mai ales că astăzi (n.r. duminică), sunt Floriile, cu atât mai mult m-am gândit că o să le bucur puțin ziua și mai uită pentru câteva clipe de problemele de aici, de la spital. Am reușit să le smulg un zâmbet dincolo de acele viziere care le acopereau fața”, a mărturisit Mircea Tomescu, tânărul care a inițiat această acțiune.

Mircea iubește florile de mic. În serele de la Drăguțești, unde locuiește, are mii de flori pe care le îngrijește și cu care se mândrește în fiecare sezon.

Galerie foto



Vizualizări: 2,939

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: