Gorj: Primul magazin online cu produsele fermierilor locali

Primul magazin online din Gorj, butic.transatravel.ro, cu produse direct din fermă, a fost lansat sâmbătă, 11 aprilie, și este un produs AGRICOOP, în județ fiind coordonat de consultantul pe fonduri europene Marinela Strîmbulescu.

AGRICOOP este un proiect pe fonduri europene ce constă în consilierea producătorilor agricoli, cu scopul de a facilita asocierea acestora în societăți cooperative agricole sau grupuri de producători.

Pe acest site vor fi comercializate produse lactate, legume, carne, fructe, miere, dulcețuri, conserve și alte preparate, toate naturale, făcute de fermieri cu produsele din propria gospodărie, după rețete vechi.

Platforma de comercializare este disponibilă pentru toți producătorii locali care îndeplinesc condițiile de comercializare potrivit legislației în vigoare.

"În această perioadă grea, generată de criza de sănătate și economică, a devenit evident că în astfel de vremuri, gospodarii noștri sunt cei care ne pot da hrană. Ce îmi doresc este ca voi să faceți un obicei din a consuma de la fermieri și după ce se termină această criză. Nu uitați, pe butic.transatravel.ro cumpărați produse naturale, proaspete, sigure, făcute după rețete specifice fiecărei zone. Susțineți fermierii locali! Mulțumesc echipei cu care am lucrat la acest proiect, Iulian și Claudia Bocîi de la TransaTravel.ro", a transmis Marinela Strîmbulescu într-o postare pe Facebook.

Vizualizări: 4,323

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: