Horoscop

Valabil pe 13 aprilie

Berbec: O să va dozați eforturile ca să nu exagerați cu nimic, nici cu treaba, nici cu mâncarea - să fiți sănătoși tun. Se poate să cheltuiți niște bani pe neprevăzute și să aveți totuși grijă să nu rămâneți fără o rezervă, că nu știți când o să mai faceți rost de alții.

Taur: Poate faceți comandă online la diverse lucruri pentru casă și pentru sărbătorile de Paște, că n-o să stați probabil să gătiți într-una. Voi o să vă dați interesul să faceți o muncă laborioasă c-aveți idei, pricepere și e mare nevoie de toate calitățile voastre, să dați refresh la tot ce lucrați.

Gemeni: Poate va trebui să parcurgeți o materie, niște cursuri, poate aveți examene ca să vi se permită să lucrați într-un regim anume. O să colaborați cu cineva care ține cont de părerile voastre, ține și pasul cu voi, că ritmul e alert și puteți câștigă bani stând în fața calculatorului, sau lucrați pe rând.

Rac: Poate le trimiteți alor voștri niște lucruri de care au nevoie, le puteți comanda în locul lor și o să fie convenabil că nu trebuie să vă duceți la ei. Vine un ajutor financiar de undeva, poate fi și de la bancă, dar și de la cei care vă datorau bani, fie și salariul, și-o s-aveți pentru alimentele de Paște și pentru restul.

Leu: O să-i convingeți pe șefi să meargă pe mâna voastră c-aveți randament bun la treabă și o puteți vira și spre alte registre. Poate schimbați jobul sau o să vi se ceară să vă ocupați de altceva care e urgent și voi chiar vă pricepeți, aveți o calificare în sensul ăsta și vă mobilizați să meargă treaba șnur.

Fecioară: O să aveți de semnat niște acte și să coordonați o activitate - poate vi se dau noi atribuțiuni. Munca în echipă, chiar și de acasă, o să funcționeze și poate păstrați formula, veți mai primi și întăriri, aparatură care să v-ajute.

Balanță: Aveți de ales între a face comanda pe net de cele trebuincioase pentru voi și pentru familie sau să vă duceți la supermarket. Poate o să și cereți bani pentru ce lucrați, că gratis ați tot făcut diverse, din generozitate, acum aveți nevoie de bani pentru familie, că vine Paștele.

Scorpion: Poate gășiți ceva prin casă pe care-l puteți vinde, dacă nu vă mai trebuie sau o să luați altceva în schimb, dacă nu bani. O să dispuneți de niște bani, dar o să cheltuiți cu măsură, ca să v-ajungă până la următorul salariu, s-aveți și pentru neprevăzute.

Săgetător: O să se intereseze cineva de voi și poate-o să constatați că o poveste de dragoste nu s-a stins și se mai poate face ceva - depinde de voi. O să fiți receptivi la nou și o să vă adaptați, c-aveți bunăvoință, nu-i puteți lăsa pe ai voștri fără apărare și o să faceți rost de bani.

Capricorn: Se poate să le fiți de ajutor rudelor apropiate, nepoților, verilor care nu se pot deplasa, n-au bani, sau se confruntă cu alte situații poate. Poate o să comunicați și în scris și verbal ca să rezolvați cât mai rapid niște probleme de serviciu, posibil și de școală - poate faceți lecții și cu cei mici.

Vărsător: Poate v-alegeți cu o colaborare dacă v-ajunge timpul să lucrați în paralel și o să fie un confort financiar. E posibil să v-apucați de altceva, o să vă regășiți într-un stil anume de lucru, vreo aparatură pe care-o puteți manevra, în timp ce alții nu se pricep.

Pești: O să rezolvați și prin telefon recuperarea unor acte, bani și o s-aveți grijă de pregătirea copiilor pentru școală. O să acordați atenție detaliilor, reamenajați interiorul cu ce-aveți pe acasă, dacă n-o să comandați online că păstrați banii pentru mâncare și pentru ce au nevoie copiii.

Vizualizări: 873

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: