Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

N-a vrut să afle poliția cât este de beat

Poliţişti din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au depistat miercuri în trafic un bărbat de 32 de ani, din comuna Crasna, care conducea un autoturism, pe DC-Cărpiniș, iar din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, într-o pantă, a părăsit partea carosabilă intrând în șanțul de pe marginea carosabilului.

"Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, i-a fost solicitat, de către polițiști, să sufle în aparatul etilotest. Acesta a refuzat testarea, motiv pentru a fost condus la spital, unde a refuzat și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", arată IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz de prelevare a  mostrelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

foto arhiva

Vizualizări: 3,180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: