Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Geam spart la o sală de jocuri

Polițiștii au reușit marți să identifice persoana care acum trei luni a spart geamul termopan de la o sală de jocuri electronice, din municipiul Târgu Jiu. Este vorba de un tânăr de 19 ani din Licurici.

Fapta s-a petrecut pe 22 aprilie, în intervalul orar 06.00 - 07.00, când persoane necunoscute ar fi distrus, cu un corp dur, geamul de la ușa de acces în unitate, stabilindu-se că nu s-a pătruns în interiorul societății și nu au fost sustrase bunuri.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. Polițiștii continuă cerectările pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale, persoana fiind cercetată în stare de libertate, anunță IPJ Gorj. (A.M.)

Vizualizări: 1,030

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: