Nepotul lui Ilie Balaci va semna cu Universitatea Craiova

Atanas Trică, nepotul lui Ilie Balaci,va semna un contract cu Universitatea Craiova. Trică junior are 16 ani şi este nepotul lui Ilie Balaci, marea legendă a celor de la  Universitatea Craiova, ocupanta locului secund în Liga 1.

Atanas Trică, nepotul lui Ilie Balaci, are doar 16 ani dar va semna cu Universitatea Craiova, a informat gsp.ro. Lorena Balaci, mama lui Atanas Trică, a vorbit despre mutarea fiului ei la Craiova spunând că s-au perfectat deja actele. „Urmează să semneze. Au fost perfectate actele. În primul rând, nu vreau să vorbesc despre această decizie ca fiind una a familiei. Este o nouă etapă din viața lui. Până acum, s-a jucat, s-a format ca fotbalist. Acum, va trebui să muncească de două ori mai mult ca să performeze. E visul lui îndeplinit, asta mă bucură cel mai mult. Universitatea Craiova e echipa lui de suflet. Craiova e orașul lui de suflet. Ne-am întors acasă. Cu toate că Atanas e născut și crescut în București. Cred că sângele apă nu se face. Sunt foarte bucuroasă. A venit propunerea din partea lui Mihai Rotaru, l-a dorit foarte mult”, a declarat Lorena pentru gsp.ro.

Având 16 ani, Trică junior va evolua la echipa a doua a clubului, cea din liga a 3-a.

Atanas Trică, fiul lui Eugen Trică și al Lorenei Balaci, a evoluat în perioada recentă la juniorii celor de la Daco-Getica. Atacantul în vârstă de 16 ani, al cărui idol este bosniacul Elvir Koljic, va semna în următoarele zile cu Universitatea Craiova. Mutarea a fost confirmată chiar de el, printr-o imagine postată pe Instagram. Asemănat de colegi cu Zlatan Ibrahimovic, Atanas este fanul unui alt colos al fotbalului mondial, Leo Messi. În materie de echipe, Trică Jr. nu și-a ascuns niciodată simpatia pentru Craiova din Liga 1 și pentru Barcelona.

Vizualizări: 1,380

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: