Nici Hora nu va fi pe teren la meciul cu Maccabi

Pandurii Târgu Jiu se va despărţi de golgheterul sezonului trecut din Liga 1. Ioan Hora nu face parte din lotul gorjenilor pentru returul cu Maccabi Tel Aviv, de joi, din Europa League.

Mijlocaşul reprofilat atacant de Edi Iordănescu nu va ajunge la Bucureşti, ci în Turcia, acolo unde va semna cu Konyaspor, echipă care a terminat pe locul 3 în sezonul precedent.

În stagiunea precedentă, Hora a fost golgheterul Ligii 1, cu 13 reuşite, iar în această stagiune a marcat deja o dată, în succesul dramatic obţinut în prelungiri, în prima etapă, în faţa lui CS U Craiova (2-1).

Aceasta nu este singura problemă a lui Petre Grigoraş, înaintea meciului din Israel. Antrenorul gorjenilor nu se poate baza pe niciunul dintre jucătorii de atac transferaţi recent. Lucian Sânmărtean, George Ţucudean şi Valentin Alexandru sunt indisponibili.

Fără Nistor şi Hora

Pandurii Târgu Jiu a efectuat marţi un ultim antrenament la Târgu Jiu înaintea jocului retur cu Maccabi Tel Aviv din turul trei preliminar al Europa League. Delegaţia echipei Pandurii pentru acest meci a plecat la Tel Aviv la ora 21:05 cu o cursă TAROM de pe aeroportul Henry Coandă, sosirea la Tel Aviv pe aeroportul Ben Gurion Internaţional fiind programată la ora 23:40.

“Suntem în discuții avansate cu o echipă din Turcia, este foarte probabil să ne despărțim de Hora. Să vedem în zilele viitoare”, a zis Narcis Răducan la televiziunea sport.ro. Aproape de plecare este şi Dan Nistor: “Suntem în discuții cu mai multe echipe și cu agentul lui Nistor pentru a-i găsi acestuia o nouă echipă. Desigur, el poate deveni liber de contract”, a mai zis Narcis Răducan.

Vizualizări: 381

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: