Narcis Răducan face mişto: îl scoate la licitaţie pe Nistor

Ioan Andone, antrenorul Dianmo, şi Narcis Răducan, preşedintele CS Pandurii, sunt în conflict, motivul fiind transferul lui Dan Nistor. Răducan i-a transmis prin intermediul presei că îl dă pe Nistor dacă Dinamo dă 50.000 de euro. Suma i s-a părut ridicolă lui Andone, considerând declaraţia lui Răducan o ironie, o firmă prin care l-a luat la mişto pe Nistor. Schimbul de replici a continuat. Andone a amintit că la Pandurii sunt salariile neplătite, iar Răducan l-a ameninţat că îl va reclama la FRF dacă va continua negocierile cu Nistor.

Dan Nistor este în litigii cu CS Pandurii, de unde vrea să plece liber de contract, dar să îşi ia şi salariile restante. El s-a înţeles cu Dinamo dar transferul este stopat atâta vreme cât e în litigiu. Preşedintele pandurilor, Narcis Răducan, a găsit o soluţie pentru Nistor: 50.000 de euro şi poate pleca. ”Costă foarte puțin să-i dăm drumul. E cam acolo, în jur de 50.000 de euro, oricum sub 100.000 de euro. O sumă ridicolă pentru un jucător cu cotă bună de piață. E totuși căpitanul echipei de pe locul 3 de anul trecut. Asta înseamnă că nu e o sumă mare. Poate fi înregimentat de Dinamo, că nu e mult de plătit. Sigur, poate deveni și jucător liber, dacă îi vor da comisiile dreptate, dar nu se știe când. E un litigiu pe rol”, a declarat Narcis Răducan, menţionând că e dispus să renunţe la clauza de 350 de mii de euro.

Răspunsul lui Andone

Ioan Andone, antrenorul alb-roșiilor, i-a răspuns lui Răducan. ”Eu atât pot să vă spun: când Nistor își termină litigiul, îi vom face o ofertă. Cât timp este în litigiu, nu poți să discuți cu alt club. Și nici nu este frumos. Văd că Narcis Răducan o spune public că vrea 50.000 de euro pentru el. Poate o să intre Steaua, poate o să intre și alte echipe la licitația asta. Și nouă nu ne place să intrăm în licitații”, a spus Andone.

Acesta i-a transmis şefului de la Pandurii să plătească salariile mai întâi. „Să-i facem un preț de 50.000 de euro e un preț de matineu, după părerea mea. Astea-s vorbe aruncate numai așa. Întâi să-i plătească salariul băiatului ăsta și apoi mai vedem. Dar să-i plătească înainte salariul și poate plătim mai mult după aia. E un jucător care a terminat pe locul 3 în România. Nu are rost să arunci pe piață sume din astea, nu poți să iei la mișto un jucător care anul trecut a demonstrat, cu o echipă din provincie”, a încheiat antrenorul lui Dinamo.

REACŢIE

Contactat de GSP.ro, Narcis Răducan a reacționat la declarațiile făcute de antrenorul "câinilor": "Îi transmit că vom sesiza comisiile FRF dacă mai negociază cu jucătorii noștri aflați sub contract! Să vorbească despre jucătorii pe care îi are sub contract Dinamo, nu cu cei ai Pandurilor".

Vizualizări: 650

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: