Acsinte, în litigiul cu Pandurii: „E batjocură pe față”

Florin Acsinte a avut, joi, o nouă înfăţişare, iar problema lui şi a lui Nistor s-a amânat din nou. El denunţă lucruri „necurate”. Cei doi au depus memorii la Liga Profesionistă de Fotbal, cerându-şi drepturile. Acsinte spune că la dosarul său a fost depus un document pe care spune că nu l-a semnat.

"Mi s-a spus că am semnat nu știu ce hârtie, când eu n-am semnat absolut nimic. E batjocură pe față. E incredibil, de ce nu au primit cei de la comisie hârtia pe care am semnat-o eu? Cum poți judeca ceva ce nu este adevărat sau când nu ai nicio garanție în ceea ce judeci? Să o arate cei de la comisie. Sau cei de la Pandurii, care au zis că am semnat", a declarat Acsinte pentru gsp.ro. "Nu mai avem voie să facem parte din lotul Pandurilor. Nistor are 6 luni de întârziere, eu 3, plus banii la semnătură. Ni s-a transmis că o să mai jucăm atunci când vor dori ei, adică oamenii din conducere.

Este strigător la cer fiindcă noi am muncit pentru ca echipa să termine campionatul pe locul 3. Eu o spun sincer, dacă mi se dau banii pentru care am muncit, eu sunt apt să joc în orice moment. Bani sunt fiindcă tot sunt aduși jucători la club, dar nu e normal să nu îi plătești pe cei cu care ai ajuns pe locul 3", a comentat Acsinte pentru GSP.RO.

Florin s-a lovit de o altă problemă la LPF. "Am fost săptămâna trecută să-mi depun memoriu. Mi s-a cerut un motiv pueril, doar ca să mai mă amâne cei de acolo. O chitanță de la bancă prin care să se ateste că am deschis cont la ei! E ceva necurat și cu comisiile astea. Ideea e că ți se ia dreptul la muncă.

Mai sunt mulți fotbaliști neplătiți la Pandurii, dar tac și preferă să accepte situația. Oricum, nu pricep de ce comisiile nu se sesizează că sunt atâția jucători ai Pandurilor care-și bagă memorii pentru neplata salariilor. Mă aștept să mai fiu amânat mult și bine până-mi voi găsi dreptatea", a mai comentat fotbalistul de bandă stângă.

Vizualizări: 574

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: