Anton, transferat la Getafe. Cât câştigă Pandurii!

Pandurii Târgu Jiu au putea câştiga mulţi bani după transferul lui Paul Anton de la Dinamo la Getafe. Paul Anton, fostul căpitan al Pandurii, a fost transferat, gratis, la Dinamo, dar înţelegerea prevede plata unui procent dintr-un viitor transfer. În locul lui Anton, la Dinamo ar putea merge tot un pandur. Dan Nistor este la un pas de a semna cu Dinamo. 

Anton pleacă la spanioli, dar Pandurii ar putea încasa o parte din suma pentru transfer. "Este un sfârșit de ciclu pentru jucător, care își dorea foarte mult o schimbare. Vom fi coproprietari asupra drepturilor federative și consider că mutarea este benefică, atât pentru jucător, cât și pentru club", a declarat Narcis Răducan, după transferul lui Anton la Dinamo. Se discută de transferul definitiv contra sumei de 700.000 de euro, plus 200.000 de euro împrumutul la spanioli. Narcis Răducan a declarat joi, scurt, că Pandurii ar avea aproape 20% din transferul lui Anton, evitând subiectul.

Mijlocașul Anton este foarte fericit.  "Mă duc cu gânduri mari, e o șansă unică în viață. Sper să promovăm ca să ne putem lupta cu Ronaldo și Messi. Sunt foarte bucuros, e greu să-mi găsesc cuvintele. E ceva fantastic. Totul a decurs atât de rapid", a zis Paul Anton pentru gsp.ro.

Îl înlocuieşte Nistor

Înlocuitorul lui Paul Anton la Dinamo vine tot de la Pandurii. Dan Nistor, aflat în litigiu cu gorjenii, și-a dat deja acordul pentru un transfer la echipa din Ștefan cel Mare. Culmea este că Pandurii îl dă gratis pe Nistor. Acordul cu Nistor a fost și motivul pentru care Dinamo și-a dat acceptul ca Paul Anton să plece la Getafe, sub formă de împrumut, cu opțiune de cumpărare după un an.

Nistor se desparte cu scandal de gorjeni, care nu l-ar mai fi plătit din luna decembrie. Petre Grigoraș i-a scos din lot pentru meciul din prima etapă pe Dan Nistor și Florin Acsinte, după ce ambii și-au depus memorii să devină liberi de contract, nemulțumiți că sunt neplătiți de luni bune la Pandurii. 

Vizualizări: 731

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: