Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Niciun caz nou de Covid-19 în Gorj

Gorjul nu a raportat niciun caz nou de Covid-19 în ultimele 24 de ore, numărul total de infectări de la apariția primului caz rămânând 78. La nivel național însă, numărul de cazuri diagnosticate a crescut în 24 de ore cu 231. La ATI, în acest moment, sunt internați 242 de pacienți.

În Gorj mai sunt 59 de persoane internate, o persoană fiind externată în ultimele 24 de ore, fiind vindecată. În total 16 persoane s-au vindecat și trei au decedat.

Până astăzi, 10 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 15.362 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 7.051 au fost declarate vindecate și externate.

Până în prezent au fost declarate 952 de decese ale unor persoane infectate cu Covid-19, cam 90% fiind ale unor persoane în vârstă și cu alte afecțiuni grave.

Vizualizări: 2,420

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: