Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Vești bune la Motru

Nu au mai fost cazuri noi de Covid-19 la Motru în ultimele zile, și nici măcar suspiciuni. "Încă o zi în care nu s-a înregistrat nici o internare cu suspiciune de infectare cu coronavirusul SarsCov2. În plus, una din persoanele internate în urmă cu două săptămâni pentru tratament s-a vindecat și a fost externată", a transmis sâmbătă primarul localității, Gigel Jianu.

La spitalul din Motru au fost 40 de persoane confirmate pozitiv, nu doar din localitate, ci și din zonele învecinate. Șapte dintre ele deja sunt vindecate. Un pensionar a decedat, acesta având însă multe boli și petrecându-și în ultimii ani mare parte din timp în spitale.

Fabrica de tricotaje din Motru, acolo unde a fost primul caz, este închisă de câteva săptămâni. Și mineritul din zonă a intrat în șomaj tehnic după apariția primelor cazuri.

Și un salariat de la ELCFU Motru a murit infectat cu coronavirus, dar acesta a fost internat la Mehedinți.

Vizualizări: 2,657

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: