Noi acuze la adresa ginecologilor din Gorj

Încă o proaspătă mămică din Târgu-Jiu aduce acuzaţii grave la adresa cadrelor medicale din secţia Obstetrică a spitalului judeţean din municipiu. Tânăra afirmă că personalul medical a împiedicat-o să îşi vadă bebeluşul neînfăşat, tocmai pentru a nu îi remarca malformaţia de la cap cu care s-a născut.

Gabriela Ionescu, cea care a adus pe lume un băieţel cu malformaţii, iese cu noi acuzaţii, spunând că nimeni din secţia Obstetrică a Spitalului Judeţean Târgu-Jiu nu a anunţat-o că a născut un copil cu malformaţii.

Lucrurile devin tot mai complicate, având în vedere că şi de această dată asistenta Daniela Moţa, sancţionată cu 10% din salariu pentru 3 luni, pentru moartea altui bebeluş, este arătată cu degetul ca fiind vinovată. Gabriela Ionescu spune că asistenta a tratat-o necorespunzător.

Chiar şi scrisoarea medicală eliberată la externare a fost greşită, mai spune proaspăta mămică, cadrele medicale încurcând până şi sexul copilului în acte. Managerul spitalului din Târgu-Jiu a cerut să se facă lumină în acest caz.

Tot ceea ce le rămâne de făcut părinţilor este, acum, să depună plângere la Colegiul Medicilor pentru a se demara o anchetă. (A.P.)

Vizualizări: 1,806

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: