Noi afaceri la Motru. Hală pentru investitori

O hală pretabilă pentru desfăşurarea de diverse activităţi economice a fost ridicată în Motru, chiar la intrarea în municipiu dinspre Târgu Jiu. Este vorba de o investiţie privată şi aparţine administratorului benzinăriei Lukoil din apropiere. Practic, hala a fost construită peste drum de târgul săptămânal recent înfiinţat de primărie.

Primarul Gigel Jianu spune că investitorul este interesat să găsească chiriaşi pentru noua construcţie. Edilul a explicat că face lobby pentru găsirea de agenţi economici care să desfăşoare activitate în această hală. „Nu are încă o destinaţie precisă. Omul respectiv oferă hala spre închiriere. Sunt eu interesat pentru orice investitor. Când găsesc ceva, am fost în căutare chiar weekend-ul trecut, îl dirijez către această construcţie. Este o hală care s-ar preta la mai multe tipuri de activităţi. Dacă între timp nu găsim, se gândeşte chiar proprietarul să desfăşoare activitate acolo. Sunt 1.600 mp utili”, a declarat Gigel Jianu, primarul municipiului Motru.

Până acum, doar scheletul şi acoperişul clădirii au fost realizate. Vor fi montaţi pereţi laterali şi va avea podea. Venirea iernii a oprit lucrările de construcţie. Compartimentarea se va putea face şi în funcţie de nevoile agenţilor economici care vor desfăşura activitate în hală.

Vizualizări: 3,664

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: