Noi bilete de tratament balnear pentru pensionari

Casa de Pensii Gorj a primit biletele de tratament balnear cu data de începere a sejurului în perioada 10 – 13 iunie 2024.

Pentru seria nr.8/2024, i-au fost repartizate 177 bilete pentru  următoarele stațiuni: – 1 Mai, Amara, Bala, Buziaș, Călimănești, Căciulata, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Mangalia, Moneasa, Neptun, Ocna Șugatag, Olănești, Pucioasa, Saturn,Tușnad, Vatra Dornei.  

Din cele 177 de bilete pentru tratament balnear primite de către CJP Gorj, 168 de bilete au fost alocate automat, prin aplicația SPA, solicitanților în funcție de punctajul obținut, în limita locurilor repartizate pe stațiuni și unități de cazare.

Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament balnear este de 16 zile, iar titularul are obligația să se prezinte în stațiune la data înscrisă pe bilet. 

În cursul unui an calendaristic se poate elibera un singur bilet de tratament balnear aceluiași beneficiar, indiferent dacă este cu plata unei contribuții sau gratuit.

Diagrama de alocare automată a biletelor de tratament balnear, realizată de aplicația informatică, nu poate fi modificată.

Biletele de tratament balnear, atât cele repartizate cât și cele rămase disponibile, se vor distribui în zilele de 28, 29, 30, 31 mai și 03 iunie 2024, în funcție de data comunicată fiecărui beneficiar.

În cazul în care titularul nu se prezintă pentru ridicarea biletului de tratament balnear, în perioada programată, și nu a anunțat, în prealabil, compartimentul gestiune bilete tratament, despre acest fapt, repartiția este anulată, iar biletul se redistribuie altui solicitant.

Toate biletele nevalorificate până în data de 03 iunie 2024, ora 16:00, vor fi redistribuite începând cu data de 04 iunie 2024, ora 8:30, până inclusiv în momentul începerii sejurului.

Biletele de tratament balnear se eliberează beneficiarilor numai după legitimarea acestora, acestea fiind eliberate doar personal titularului, sau în cazuri excepționle, unei alte persoane, desemnate de către titular pe bază de procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

                                                      

                                                

Vizualizări: 15,641

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: