Ciobanii de la Stâna Ştefanu, în emisiunea lui Măruţă

Artiştii de la „Doina Gorjului” revin luni în emisiunea realizată la Pro Tv de gorjeanul Cătălin Măruţă, dar, de această dată, aceştia vor fi însoţiţi şi de familia de ciobani care deţine stâna de pe Transalpina transformată vara în popas pentru turişti.

Mărioara Babu, proprietara stânei, a fost cea care a anunţat la sfârşitul săptămânii trecute prezenţa sa, în premieră, în emisiunea amintită, „Doina Gorjului” fiind într-o competiţie cu alte ansambluri din ţară pentru a fi desemnat cel mai bun.

„Dragi prieteni, ţin să vă anunţ că luni, 22 ianuarie 2018, mă voi afla în studioul ProTv la emisia «La Măruţă» pentru a susţine împreună cu Stâna Ştefanu, Ansamblul Profesionist «Doina Gorjului» din Târgu Jiu, care participă la un duel al ansamblurilor din ţară. Nu vom merge «neînarmaţi», aşadar, îi vom însoţi în costume tradiţionale, ducând un tocan aburind, o brânză de burduf şi o mămăligă ca la Novaci. Ne puteţi vedea în direct de la ora 15.00 şi puteţi vota ansamblul!”, şi-a anunţat băciţa de pe Transalpina prietenii de pe Facebook, nu puţini la număr fiind cei care au apreciat postarea respectivă, mai ales că, pe lângă anunţul respectiv, Mărioara Babu a prezentat şi o istorie a Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”.

Vizualizări: 3,087

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: