Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Noi blocuri ANL construite în Târgu Jiu

Patru noi blocuri pentru tineri vor fi construite în zona Narciselor din municipiul Târgu Jiu. Investiția este realizată prin programul Agenției Naționale a Locuinței (ANL). Lucrările au fost demarate de circa o lună și vor trebui încheiate în următoarele 14 luni.
"Este vorba de construirea a patru noi blocuri cu un total de 80 de unități locative, extinzându-se în acest fel zona destinată construirii de noi locuințe în perimetrul respectiv. Anterior în acest perimetru au fost realizate și puse în funcțiune 8 blocuri cu un total de 160 de unități locative iar pe lângă cele patru blocuri care se execută în această perioadă au fost elabotate documentațiile ți parcurse toate etapele pentru construirea în următoarea etapă a încă patru noi blocuri astfel încât, în final, în perimetru respectiv vor fi asigurate un total de 320 de unități locative. Zona este reabilitată integral de primărie, realizându-se prin fonduri europene dar și de la bugetul local întreaga infrastructură atât rerețelele tehnico-edilitare, apă, canalizare, gaze, electricitate, cât și rețeaua stradală complet echipată", a declarat Raul Chiriac, șeful Serviciului Investiții din cadrul primăriei Târgu Jiu.

Vizualizări: 280

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: