Cum au fost sărbătoriţi copiii din Rovinari de ziua lor

Copiii din Rovinari au fost sărbătoriţi miercuri, 1 iunie, de autorităţile locale, de ziua lor. În parcul central din oraş au fost organizate mai multe manifestări dedicate lor. Este vorba de o piesă de teatru oferită de artiştii Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu, dar şi numeroase competiţii sportive şi nu numai. Cei mici au beneficiat și de gratuitate la toboganul gonflabil.

Sute de copii s-au strâns miercuri după-amiază în parcul central din Rovinari pentru a lua parte la serbarea organizată de administraţia locală cu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Copilului. Cei mici au putut asista la o piesă de teatru, dar şi să concureze la diverse competiţii organizate de primăria şi Consiliul Local Rovinari. Cei mai îndemânatici copii au primit diplome din partea administraţiei locale. De organizarea manifestărilor s-au ocupat responsabilii de la Casa de Cultură. "Pentru astăzi am pregătit mai multe surprize pentru copiii din Rovinari. N-am mai organizat de mult timp un spectacol pentru ei, ne-am gândit la o piesă de teatru, un teatru de păpuşi. Este vorba de piesa "Poveşti din pădure" in interpretarea artiştilor de la Şcoala Populară de Artă din Târgu Jiu. După această piesă vor fi şi nişte concursuri de biciclete, de role, desene pe asfalt", a declarat Cătălin Bengulescu, directorul Casei de Cultură din Rovinari.
Fiecare dintre copiii prezenţi la manifestări a sperat să câștige competițiile. Cei mici au luat cu asalt toboganul gonflabil amenajat de primărie în parcul central, mai ales că s-au putut da gratuit. Toboganul a fost pus la dispoziţia primăriei Rovinari de un localnic.
La nivelul orașului Rovinari sunt circa 2000 de copii și tineri cu vârste de până la 18 ani.

Galerie foto


Vizualizări: 247

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: