Noi detalii șocante despre crima de la Motru: o a treia persoană era în apartament!

Vecinii femeii ucise la Motru spun că mama criminalului ar fi fost și ea în apartament, în cele două ore în care fiul ei a torturat-o pe Simona Iliescu, aceasta murind în urma violențelor.

De altfel, se pare că informația potrivit căreia furia bărbatului a fost declanșată de un SMS destinat unei alte persoane, pe care victima i l-ar fi trimis din greșeală concubinului, ar proveni chiar de la mama lui Ion Jianu, care a încercat astfel să-i găsească acestuia o scuză. Nicio sursă din procuratură sau poliție nu a putut confirma această supoziție, așa cum nu au confirmat nici informația că mama bărbatului ar fi fost în casă în momentul petrecerii crimei.

Bătăi regulate și teroare permanentă

Varianta cu SMS-ul trimis din greșeală autorului este privită cu îndoială și de cei care o cunoșteau pe victimă. Aceștia spun că e greu de crezut că femeia ar fi avut un amant, ținând cont că Jianu ajunsese chiar la o obliga să meargă cu el la muncă, zilnic, pentru a nu o scăpa din ochi niciun moment.

”Ce minciună, Dumnezeule, cică avea amant! Ei îi era frică și să iasă singură pe stradă, de frică să nu intre vreun bărbat în vorbă cu ea. Dacă avea amant ar fi omorât-o de mult, fiți siguri!”, a comentat o vecină.

Un alt vecin ne-a povestit și alte agresiuni incredibile la care a fost supusă femeia, în cei aproape 8 ani petrecuți împreună: ”În 2010 i-a scos câțiva dinți și i-a strâmbat nasul, era toată neagră chiar și după ce-a fost internată două săptămâni! L-am văzut lovind-o și pe stradă. Toată lumea știa că primea bătaie des, dar mereu o convingea să se împace.”

O fostă colegă a victimei spune că aceasta își părăsise și locul de muncă tot din cauza agresorului și oferă noi detalii despre drama trăită de aceasta. ”Era mai mereu desfigurată. Ajunsese o fantomă, nu cred să fi cântărit mai mult de 40 kg, când am văzut-o ultima oară.”

De mai multe ori, în urma bătăilor primite, femeia s-ar fi refugiat la părinți, în comuna Glogova.

Noi orori în urma autopsiei

La autopsie, medicii legiști au descoperit că, pe lângă semnele vizibile de agresiune din zona capului, cu urechea și bucăți din scalp secționate, victima avea și ficatul rupt, urmare a loviturilor sălbatice, probabil cu piciorul.

Trupul desfigurat al femeii a fost ridicat de rude de la morga spitalului din Târgu Jiu, marți dimineață, iar înmormântarea va avea loc miercuri, 2 august, în Glogova, comuna în care se născuse.

Unul dintre frații victimei ne-a declarat: ”Nu am ce să-i transmit criminalului. Ne dorim doar să nu mai iasă niciodată din închisoare. Ne-a spus că o bate, am încercat prin toate mijloacele să o facem să îl părăsească și să se întoarcă acasă. Ultima dată a fost acasă chiar săptămâna trecută, când părea convinsă să nu mai plece înapoi la el. Din păcate, a făcut-o iarăși.”

Vizualizări: 30,153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: