Noi directori de școli. 13 posturi, ocupate prin detașare - LISTA

Nu mai puțin de 13 posturi de directori și directori adjuncți în școlile și grădinițele din Gorj au rămas vacante și după cea de-a doua etapă a concursului național pentru ocuparea acestor funcții de conducere.

Este vorba de posturile de director de la Liceul Teologic Târgu Jiu, Grădinița cu Program Prelungit nr. 1 Motru și școlile gimnaziale din Câlnic, Ciuperceni, Căpreni, Slivilești, Dănești (nr.1) și Motru (nr. 2).

De asemenea, sunt vacante și cinci posturi de director adjunct la liceele tehnologice din Motru, Baia de Fier, Roșia de Amaradia și Turceni (două posturi).

În acest caz, posturile vor fi ocupate prin detașare în interesul învățământului.

În rest, au fost ocupate, prin concurs, 26 de posturi de director și 13 posturi de director adjunct. Profesorul Eugen Nodea va conduce pe mai departe Centrul Județean de Excelență, promovând concursul cu media 9,10.

Liceul „Mihai Viteazul” din Bumbești-Jiu va fi condus de profesoara Maria Toarnă, profesor titular la Crasna.

Conducere nouă este și la Școala Gimnazială „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu. Profesoara Iulia Carmen Nănuț, titulară la Școala Gimnazială „Alexandru Ștefulescu”, este noul director. Ea va face echipă cu directorul adjunct Cosmin Ionescu, profesor titular la Liceul Energetic Târgu Jiu.

Iar Școala Gimnazială „Voievod Litovoi” din Târgu Jiu va fi condusă de Ionuț Cătălin Bucă și Sorin Nicolae Cîmpeanu – director adjunct, profesor titular la Liceul Auto.

Adela Rușet va conduce Liceul Tehnologic Motru, iar prof. Ilie Marian Iliuși – Liceul Tehnologic Roșia de Amaradia.

Sunt și dascăli care au fost reconfirmați în funcții, cum este cazul Liceului de Arte „Constantin Brăiloiu” sau a Școlii Gimnaziale „Antonie Mogoș” din Ceauru – Bălești.

Din 4 aprilie, începe emiterea deciziilor de numire pe post.             

Galerie foto


Vizualizări: 5,221

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: