Noi proteste la Târgu Cărbuneşti

Salariaţii SC Tehnotop Târgu Cărbuneşti, fosta Foraj Sonde, au protestat din nou ieri dimineaţă în faţa unităţii, din cauză că nu şi-au primit salariile. Peste 30 de oameni au protestat, deşi sunt vreo 130 de oameni neplătiţi. Salariaţii nu cred că societatea nu are bani.

Angajaţii Tehnotop nu şi-au primit salariile din luna iunie şi nu mai au cu ce să trăiască. Disperarea este maximă, iar autorităţile nu îi ajută cu nimic. Amenda de 10.000 de lei dată societăţii de Inspectoratul Teritorial al Muncii Gorj zilele trecute nu i-a ajutat cu nimic, pentru că tot nu şi-au văzut salariile.

Oamenii spun că vor rămâne fără apă, curent şi căldură în plină iarnă pentru că au mari restanţe la utilităţi şi au cu ce să le plătească. Laurenţiu Cucu este unul dintre angajaţi şi nu înţelege de ce administratorul spune că nu are bani pentru salarii, dar el vinde, în două zile, fier vechi de 500-700 de milioane de lei vechi. Primarul oraşului Târgu Cărbuneşti, Mihai Mazilu, spune că firma are datorii și la taxe şi impozite de peste un miliard şase sute de milioane de lei. Din această cauză, chiar săptămâna trecută conturile firmei au fost blocate.

Vizualizări: 182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: