Noi restricții pentru terase și cluburi

Noi restricții pentru terase și cluburi în mai multe județe ale țării. Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a extins, luni seara, lista judeţelor unde sunt instituite restricţii orare de funcţionare pentru terase, cluburi, baruri și săli de jocuri de noroc.


În total sunt 16 județe, între care și Gorjul, plus municipiul București. „Programul de lucru cu publicul al operatorilor economici care desfăşoară activităţi în spaţii special destinate, dispuse în exteriorul clădirilor unde se desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, cum sunt terasele, cluburile, barurile şi alte asemenea, de la nivelul judeţelor Argeş, Braşov, Brăila, Bihor, Buzău, Constanţa, Dâmboviţa, Ilfov, Prahova, Galaţi, Gorj, Ilfov, Prahova, Galaţi, Vaslui, Vrancea şi Municipiul Bucureşti, nu poate începe înainte de orele 06.00 şi nu poate depăşi orele 24.00, ultima comandă putând fi preluată cel târziu la orele 23.00”, se arată în Hotărârea nr. 42 a CNSU.


De asemenea, un alt articol prevede că: „Programul de lucru cu publicul al operatorilor economici care desfăşoară activităţi de jocuri de noroc, de la nivelul judeţelor Argeş, Braşov, Brăila, Bihor, Buzău, Constanţa, Dâmboviţa, Gorj, Ilfov, Prahova, Galaţi, Vaslui, Vrancea şi municipiul Bucureşti, nu poate începe înainte de orele 06.00 şi nu se poate prelungi după orele 24.00”.

Restricțiile sunt valabile până pe data de 31 august.

Vizualizări: 3,408

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: