Noua Dacia Bigster, surprinsă sub camuflaj, în România

Viitoarea generație de Dacia Bigster a fost filmată în probe România. Mașinile nu au fost prezentate încă așa că circulă sub camuflaj pe drumurile din țară.

Fratele mai mare al SUV-ului Duster va fi prezentat la finalul acestui an.

Versiunea de serie a conceptului Dacia Bigster se apropie cu pași repezi de debutul oficial. Acest lucru este încă o dată demonstrat de o filmare în care două prototipuri au fost surprinse în teste. Videoclipul a fost filmat chiar în România, în zona Băilor Balvanyos, din Covasna, anunță ProMotor care a și postat filmarea.

„Bigster a fost prezentat drept un concept în ianuarie 2021 și a servit și ca o avanpremieră a noii generații de Duster.  Versiunea sa finală va fi, în mare parte, o versiune alungită a noului Duster, dar vor exista diferențe între cele două SUV-uri.

Noua Dacia Bigster va fi un SUV lung de aproximativ 4,6 metri, comparativ cu Duster 3 care măsoară doar 4,34 metri în lungime. Astfel, grație lungimii mai mari, Bigster va oferi mai mult spațiu la interior și până la 7 locuri”, mai anunță sursa citată.

La fel ca fratele său mai mic, noul Bigster va folosi și materiale sustenabile și reciclate în componența sa. Se va renunța la elementele cromate, ceea ce va oferi mașinii un aspect mai robust, contribuind la spiritul aventurier pe care Dacia l-a adoptat în ultimii ani. Fiind în esență un Duster alungit, Dacia Bigster va folosi aceeași platformă CMF-B a alianței Renault-Nissan-Mitsubishi.

Galerie foto


Vizualizări: 19,488

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: