Merită să cumperi o geantă Guess dintr-un magazin tip outlet?

Magazinele outlet sunt peste tot și toate oferă consumatorilor o promisiune similară. Aceste magazine se prezintă ca un loc pentru a cumpăra bunuri de marcă sau premium la un preț avantajos. Dar înainte de a merge la un punct de vânzare gata să te bucuri de toate reducerile oferite, merită să iei în considerare câteva sfaturi și să te gândești serios dacă merită.

Iată mai jos câteva recomandări pentru a decide dacă poți să cumperi o geantă Guess, spre exemplu, dintr-un magazin outlet. 

În timp ce orice expert în finanțe te îndeamnă să stai departe de cardurile de credit și împrumuturi în aproape toate cazurile, cu excepția posibilă a unui credit ipotecar, e nevoie să fii atentă cu bugetul tău. Dar când vine vorba de cumpărături outlet, îți poți permite să cumperi mai multe produse la un preț convenabil. Ai o mulțime de avantaje când cumperi articole chilipir la aceste tipuri de magazine. Dar, fii cu mare atenție! Există câteva avertismente pe care ar trebui să le respecți dacă nu vrei să te trezești că ai cumpărat o geantă Guess falsă.

De obicei, obții o reducere substanțială la magazinele outlet față de magazinele originale de brand, acest lucru este clar. Dacă nu dorești să plătești prețul de vânzare cu amănuntul superior pentru articole, atunci punctele de vânzare outlet ar putea merita.

Dezavantajele magazinelor outlet

Cu toate acestea, ai grijă! Deoarece te afli într-un magazin fizic, este greu să compari prețurile pentru a evalua dacă o anumită achiziție este într-adevăr o afacere bună. De asemenea, s-ar putea să existe pericolul cumpărării impulsive, care ar putea ajunge să fie o greșeală costisitoare. A cumpăra lucruri de care nu ai nevoie doar pentru că sunt la vânzare cu un preț avantajos nu înseamnă că economisești bani. Este, de fapt, o risipă de bani, fiindcă nu aveai cu adevărat nevoie de produsul respectiv.

În afară de posibilitatea de a ajunge să cumperi lucruri de care nu ai nevoie, în unele cazuri, mărcile produc produse mai ieftine special pentru aceste magazine, astfel încât este posibil să nu obții aceeași calitate a produsului pe care o obții dacă ai plăti prețul integral la un magazin original. Să zicem că vrei o geantă Guess. S-ar putea să nu te bucuri de un produs la fel de calitativ dacă îl cumperi dintr-un outlet față de cel cumpărat din magazinul reprezentanței brandului.

În plus, dacă trebuie să mergi prea departe doar pentru a ajunge la un magazin outlet, ar putea ajunge să te coste mai mult, pentru că vei consuma benzină sau vei plăti un bilet de autobuz. De altfel, după un drum atât de lung, s-ar putea să te simți presat să cumperi mai mult pentru că, la urma urmei, ai depus mult efort pentru a ajunge acolo!

Cum ai putea economisi atunci când faci cumpărături la magazine outlet

În timp ce ai văzut că te poți confrunta cu câteva capcane ale cumpărăturilor la outlet, nu se poate nega faptul că beneficiezi de numeroase reduceri. Iată cum poți economisi bani reali la un outlet:

• Verifică de două ori prețul de pe telefon înainte de a cumpăra ceva;

• Fă o listă de cumpărături înainte de a merge la magazin și încearcă să o respecți;

• Stabilește o limită strictă pentru cât îți vei permite să cheltuiești în timp ce te afli în magazin.

Decide dinainte cât vei cheltui pentru toate cumpărăturile din outlet pentru ziua respectivă. Când ajungi la limită, nu mai cumpăra nimic. Acest sfat este solid, iar dacă speri să ajungi la orice outlet în lunile următoare, merită să-l urmezi.

Dacă treci pe la outleturile din apropiere și cheltuiești doar suma pe care ai calculat-o inițial din bugetul tău, nu există niciun motiv să nu profiți de prețurile mai ieftine – mai ales dacă ai verificat și prețurile online și te-ai convins că articolul pe care îl cauți este într-adevăr la reducere și nu te îndrăgostești doar de un truc de marketing.

În magazine poți găsi genți de damă precum o geantă Guess sau de la alte branduri renumite la prețuri accesibile și te poți bucura de calitatea produselor de brand la prețuri accesibile.

Vizualizări: 2,588

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: