Ce schimbări aduce noua Dacia Logan Tce 90

Noua Dacia Logan TCe 90 arată în realitate mai bine decât în fotografii și îi asigură mașinii o atitudine sigură pe sine. Mașina are transmisie automată CVT și echipare Confort are acum, în echiparea standard, faruri LED pentru poziții, fază scurtă și lumini de zi, care imită forma literei “Y”, în care vedem înscrisul “DACIA”.

Noul Logan arată robust iar din profil se observă jantele Amaris de 16 inci și o linie a plafonului, care se alungește descendent spre un spate care, până mai ieri, era un punct sensibil la Logan. Când te apropii de mașină, ea detectează cheia transformată în card și deschide portierele. Când pleci de lângă mașină, se închide singură, a informat Pro Motor care a testat deja noua variantă de Logan.

Pentru că de anul acesta sunt dotări obligatorii la vehiculele comercializate pe piețele din Uniunea Europeană, și Logan a primit frânare automată de urgență și buton pentru apelarea numărului de urgență în caz de accident. La bord se regăsesc scaune noi cu tapițerie Comfort. Din aprilie 2021, noua Dacia Logan va putea fi configurată și cu scaune încălzite. Scaunul șoferului este reglabil și pe înălțime și volanul, îmbrăcat în piele la această echipare, se poate regla, în sfârșit, și pe adâncime, nu numai pe înălțime.

Un ecran tactil de 8 inci redă sistemul Media Nav cu meniu simplu, ușor de navigat. Lângă el, un suport de telefon binevenit în era aplicațiilor de monitorizare a traficului. Și ca să nu te încolăcești în cabluri, o mufă USB iluminată, ca să fie ușor de găsit, și-a găsit loc chiar în spatele suportului de telefon. O alta se află la baza consolei centrale, iar în lateral, către pasager, un mic spațiu de depozitare.

Pentru confortul celor care iau loc în spate, lungimea și ampatamentul au crescut și sunt geamuri electrice și acolo. Și tot cei din spate beneficiază de prezența unor măsuțe montate în spătarele scaunelor, în care și-au făcut loc și suporturi de pahare.

Ca să nu mai auzi bagajele migrând la fiecare viraj în portbagaj, a apărut acolo un sistem de compartimentare a spațiului disponibil. Astfel se pot folosi mai practic cei 528 de litri. Iar spațiul este de-a dreptul uriaș. Poți să pui acolo, cărucior de copil, troller iar sub podeaua falsă mai apare un mic spațiu de depozitare.

Vizualizări: 2,413

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: