Noul secund: Avem copii cu foarte mari calităţi la Târgu Jiu

Echipa de handbal senioare a CSM Târgu Jiu a primit recent întăriri pe banca tehnică, acolo unde s-a intrat în normalitate, iar antrenorul Liviu Andrieş va avea şi un secund. Acesta va fi exact omul potrivit, antrenorul echipei de junioare a clubului, Andrei Enache, cel care este responsabil şi de pepiniera clubului.

Fostul mare handbalist al Gorjului, Andrei Enache, a mai primit recent o misiune, pe lângă aceea de antrenor al echipei de junioare a CSM Târgu Jiu. El va lucra cu antrenorul echipei de senioare, Liviu Andrieş, în calitate de secund al acestuia, semn că echipa de senioare a CSM va avea o misiune mai dificilă în noul sezon.

Pe lângă obiectiv, motivaţia conducerii care a numit un antrenor secund este una normală, aceea de a asigura tranziția tinerelor jucătoare junioare către prima echipă. „Am primit vestea şi propunerea de a antrena la prima echipă cu mare entuziasm şi sunt convins că, împreună cu Liviu Andrieş, având amândoi o experienţă bogată în handbalul de înaltă performanţă, el o experienţă mai mare ca şi antrenor, pentru că antrenează de foarte mulţi ani, sunt convins că împreună putem face lucruri foarte bune şi putem colabora foarte bine”, a spus Andrei Enache care este convins că, în următoarele sezoane, mai multe junioare se pot impune în formația de senioare.

„Chiar sunt foarte pasionat de a antrena şi nu privesc noua sarcină ca pe o povară, ci dimpotrivă. Tot ceea ce ţine de echipa de junioare, vom încerca, împreună cu Dan Ilieş, să găsim cele mai bune soluţii ca să performăm. Obiectivul nostru este ca peste 3-4 ani să fie fete de aici care să poată face pasul spre marea performanţă. Pentru că avem copii cu foarte mari calităţi la Târgu Jiu”, a spus Enache.

Andrei Enache va începe munca de antrenor secund la echipa de senioare a CSM Târgu Jiu la începutul lunii iulie, când este programată reunirea lotului. Acesta a debutat în campionat sezonul trecut, ca antrenor al echipei de junioare 3 a CSM Târgu Jiu, cu care s-a calificat în a doua fază a competiției chiar dacă se afla la primul sezon din istoria clubului.

Vizualizări: 518

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: