Emoţii mari pentru Universitatea Craiova în meciul cu Astra

Universitatea Craiova a obținut, vineri seară, o victorie mare, pe teren propriu, împotriva Astrei Giurgiu. Elevii lui Bergodi s-au impus cu mari emoții, scor 2-1, cu un gol al victoriei înscris în minutul 90+1 iar ambele reușite i-au aparținut lui Elvir Koljic (60, 90+1).

Cristiano Bergodi a suferit la prima sa victorie la Craiova, dar a câștigat cu mari emoții, scor  2-1, în fața Astrei, Oltenii au ajuns la 4 puncte de liderul CFR Cluj, dar mai au un meci de jucat cu FC Botoşani. Koljic a deschis scorul, dar oaspeții, fără Budescu și Alibec, au egalat prin golul lui Baicu, fost jucător la Craiova.

Pe final de meci Ștefan Baiaram, care a intrat pe teren spre sfârşitul jocului, a fost omul decisiv pentru Craiova. Acesta a făcut o cursă pe cont propriu în prelungirile partidei și i-a centrat decisiv lui Koljic.

Pentru Universitatea a fost primul meci de la reluarea campionatului, după ce duelul cu Botoșani, din runda a treia a play-off-ului, a fost amânat din pricina medicului moldovenilor, descoperit cu Covid-19.

Arena „Ion Oblemenco” a fost goală, atmosfera fiind animată doar de pozele fanilor expuse pe tabelă şi  de scandările difuzate la staţia de amplificare.

Vizualizări: 1,096

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: