Pandurii va face transferuri în funcţie de obiectiv

Pandurii Târgu Jiu nu a prezentat încă o listă de achiziţii pentru noul sezon iar conducerea clubului este precaută şi nu a anunţat încă un obiectiv. Responsabil cu stabilirea lotului, împreună cu antrenorul, este directorul sportiv Camilian Floroiu, cel care a precizat că se vor face transferuri în funcţie de ce obiectiv va avea echipa sezonul viitor.

Călin Cojocaru s-a aflat din nou la Târgu Jiu pentru a pregăti startul antrenamentelor şi reunirea lotului împreună cu conducerea clubului. Directorul sportiv Camilian Floroiu a explicat prezenţa antrenorului timişorean care a venit săptămânal la Târgu Jiu pentru a discuta cu conducerea şi a face strategia debutului pregătirii pentru noul sezon, unul special, dată fiind starea actuală din ţară şi pandemia de coronavirus. „Antrenorul Cojocaru a venit să montăm nişte dispensere pentru dezinfectant la stadion, să vedem ce şi unde mai trebuie corectat pe parte de organizare şi să stabilim un program de pregătire şi pentru antrenamente. Vrem să gândim o strategie pentru perioada următoare pentru a demara cum trebuie pregătirea şi era normal să ne întâlnim pentru a pregăti startul noului sezon”, a explicat directorul Camilian Floroiu, care recunoaşte că se lucrează şi la lot dar nu vorbeşte de achiziţii până la stabilirea obiectivului: „Momentan nu pot să spun nimic despre noi jucători, sunt şi vor fi jucători noi, dar în primă fază încerc să semneze şi să continui colaborarea cu actualii jucători, după care, în funcţie de ce obiectiv ne propunem, vom face şi o listă cu jucătorii pe care ne-am dori să îi aducem la Târgu Jiu”.

Pandurii nu a excelat nici din punct de vedere valoric dar nici numeric la lotul de jucători în ultimul sezon, valoric având cel mai slab lot din Liga 2 iar numeric abia strângând 18 jucători pentru foaia de joc. „Cum bine se ştie lotul este foarte subţire, numai ca să putem pune 18 jucători pe foaia de joc mai avem deja de adus câţiva. Am avut un lot destul de subţire şi valoric şi numeric şi este destul de complicată situaţia”, a recunoscut Floroiu.

Cu toate aceste probleme  optimismul nu le lipseşte celor de la Pandurii, fiind poate singurul care le-a mai rămas pentru a spera la vremuri mai bune, care, deocamdată, nu se întrevăd. Șeful creditorilor clubului, fostul președinte Marin Condescu, vorbește chiar despre o posibilă promovare în sezonul viitor dar nu spune nimic despre banii de care clubul ar avea nevoie pentru a supraviețui sau din ce vor fi plătiți angajații care se apropie de trei ani fără salarii.

Vizualizări: 562

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: