Dream Team, la Campionatul Naţional

Campioana Gorjului la minifotbal, echipa Dream Team Târgu Jiu, va participa, începând de vineri, la Campionatul Naţional de la Alba Iulia. Este prima echipă din Gorj care merge la o competiţie de o asemenea anvergură.

Doar cele mai bune 20 de echipe din cele peste 1800 înregistrate în ţară sub egida Federaţiei de Minifotbal din România iau parte la Campionatul Naţional de la Alba Iulia. Dream Team Târgu Jiu şi-a câştigat acest drept ca urmare a performanţei reuşite în urmă cu o lună la Craiova: titlul de vicecampioană regională sud-vest.

Atunci, Dream Team a ajuns până în finala competiţiei, pierzând doar după executarea loviturilor de la 7 metri în faţa celor de la Borussia Hermannstadt Sibiu.

Asociaţia Club Sportiv Minifotbal Gorj a decis să le achite jucătorilor de la Dream Team taxa de participare la competiţie, precum şi transportul la Alba Iulia şi masa. De asemenea, au fost achiziţionate echipamente de joc pentru această competiţie, precum şi echipamente de prezentare. Cazarea echipei la Alba Iulia este asigurată de Federaţia de Minifotbal din România în parteneriat cu autorităţile locale de la Alba Iulia.

LOT: Adrian Preoteasa, Cristian Vochiţu (ambii portari) – Cristian Barbu, Mario Găman, Ionuţ Tătaru, Radu Dăianu, Ion Al-Ioani, Ion Cănăvoiu, Bogdan Chiriac, Ştefan Doldur, Alexandru Ştefan şi Alin Ţilivea. (A.A.)

Vizualizări: 529

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: