Novăcenii care vor să acceseze fonduri europene, chemați la discuții

Cetățenii din Novaci sunt așteptați la o serie de discuții privind oportunitatea de a accesa finanțări pe fonduri europene. Întâlnirea de lucru este organizată de oficiul Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Gorj.

Cetățenii din Novaci sunt tot mai interesați în a accesa proiecte cu finanțare europeană, fie pe agricultură, fie pe zootehnie. Mulți dintre ei nu cunosc exact cerințele, iar pentru asta autoritățile locale le-au sărit în ajutor. Acțiunea de comunicare este menită să asigure bunăstarea gospodăriilor localității și, implicit, dezvoltarea localității și a zonei.

”Este o întâlnire cu fermierii din Novaci și localitățile limitrofe. Împreună cu conducerea AFIR am decis să-i informăm pe oameni cu privirea la programele rurale care se pot accesa. Trebuie să știe măsurile, sumele, dar și alte detalii. Oamenii sunt mai puțini informați în legătură cu astfel de date și este nevoie de informare. Sunt mulți cetățeni care au accesat proiecte și încă mai există oameni care vor să acceseze fonduri. Cei mai mulți sunt pe agricultură și pentru creșterea animalelor”, a spus Dumitru Leuștean, primarul din Novaci.

Întâlnirea va avea loc marți, ora 11:00, la Casa de Cultură din Novaci.  

Vizualizări: 455

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: